by Ajdin Kahrimanović in
PC Playstation VIJESTI

Najigraniji naslovi sa PS Now za period između 1. marta i 1. juna 2021. objavljene su na službenom Playstation blogu, a na vrhu liste nalazi se – vjerovatno na ničije iznenađenje – Bloodborne.

PS Now je usluga pretplatnog tipa za streaming igara koja omogućava kupcima da igraju razne Playstation igre na svojim PlayStation 4 i 5 uređajima, kao i na svom računaru, s naslovima u rasponu od perioda PS2 do nekih od najpopularnijih naslova PS4. Iako određene igre sa PS Now, poput Horizon: Zero Dawn, imaju PC portove, PS Now vam omogućava igranje igara čak i ako hardver vašeg računara nije na visini zadatka.

PS Now je trenutno jedini način da se igra Bloodborne za one koji ne posjeduju Playstation. Nije iznenađenje da je igra na vrhu liste, s obzirom na to i njezinu kontinuiranu popularnost. Budući da se više Playstation ekskluziva probija do računara, postoji mnogo ljudi koji očekuju da će i Bloodborne slijediti njihov primjer, pogotovo jer je Dark Souls serija From Software već dostupna na platformi. Elden Ring, Sekiro, bit će dostupan na PC-u uskoro.

Najpopularnijie igre Playstation Now-a zna računarima:

  • Bloodborne 
  • Horizon Zero Dawn
  • The Last of Us
  • Marvel’s Avengers
  • Detroit: Become Human

Od malena je pokazivao prve simptome gamerizma. Svoje gamersko iskustvo počinje sa strategijskim hitovima, kao i trkama i pucačinama. U kasnijem periodu života, najviše se fokusira na sportske i eSports igre, a sada igra i piše iz ljubavi prema igrama i zalaže se za mir između konzolaša i PC gamera.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply