by Adi Zeljković in
videoigre VIJESTI

Battlefield 2042 će izaći ovog oktobra, što je tri godine od kako je poslednji Battlefield V izašao novembra 2018. godine.

Ranije je Battlefield izlazio češće. Battlefield 3 je debitovao 2011. godine, Battlefield 4 se pojavio 2013., Hardline, koji se pravimo da ne postoji, 2014., a Battlefield 1 2016. godine. Kompaniju su pitali da li planira da ponovo izbacuje Battlefield igru svake druge godine, a CEO Andrew Wilson je pokušao da nam da direktan odgovor.

Prema njegovim riječima, ima smisla da novi Battlefield izlazi svake druge godine, ali kompanija se orijentisala da nam prezentuje Battlefield kao uslugu. Oni se spremaju da donesu kompletnu revoluciju u njihove epske ratove, što se gameplaya tiče, a Battlefield Portal će pomoći korisnicima da kreiraju jedinstvene sadržaje, koji bi trebali da pokrenu dugoročno angažovanje igrača u igri. Vilson je dodao da će ovo biti osnova za ‘’live service’’ Battlefield, koji će se preseliti vremenom i na telefone, i sadržati određene besplatne elemente kako bi igrači što lakše ušli u igru. Electronic Arts će se fokusirati na aganžman od 365 dana u godini, na svim platformama koje koriste njihovi korisnici.

Možda je pitanje bilo pogrešno, ali smo dobili odgovor koji smo tražili. Battlefield prema ovim riječima gotovo sigurno postaje ‘’game as service’’ u ne tako dalekoj budućnosti, a vidjet ćemo kako će tačno funkcionisati taj model, pošto EA ima dosta pozitivnih i negativnih iskustava u ovoj sferi.

Druga sjajna vest je da ćemo dobiti šest prilika da testiramo novi Battlefield u periodu od 12. avgusta do 15. avgusta. Pet testova će trajati tri sata, dok će nam jedan dozvoliti da se igramo devet sati.

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.
Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply