by Nenad Divljakovic in
videoigre VIJESTI

Nema potrebe objašnjavati koliki problem su varalice. Pre par sedmica sam pisao vest o tome da se prodaju cheatovi za novi Battlefield, iako igra nije ni izašla.

Activision je rešio da uradi nešto po tom pitanju, odnosno da sačuva novu igru iz serijala barem od već uhvaćenih varalica.


Ovo nije još potvrđena stvar, ali na forumima su se počeli pojavljivati postovi gde se igrači žale kako im je Activision uskratio pravo da igraju novi COD. Po svemu do sad viđenom, Activision je rešio da blokira pristup svim igračima koji su u Warzoneu kažnjeni za varanje.


O kakvim banovima se ovde radi? Čini se da su igrači dobili zabranu hardverskog ID-a i da im je račun takođe banovan. Kompanija nije nikog obavestila oko ovog poteza jer smatra da varalice ne zaslužuju da budu obaveštene.


Sve u svemu, ne postoji način da se varalice zaustave, jer će kad tad promeniti hardver ili račun, pa će opet nastaviti. Varanje će ostati veliki problem ovog serijala, ali se barem nadamo da će novi CoD imati malo manji broj.

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply