by Nenad Divljakovic in
VIJESTI

Nisam mislio da ću u skorije vreme pisati o Blizzardu, a da to nije u negativnom kontekstu. Danas zapravo pišem o neutralnoj vesti – ni dobroj, ni lošoj.

Activision je zaposlio Julie Hodges, ranije višu potpredsednicu korporativnih ljudskih resursa i kompenzacija, beneficija i sticanja talenata u kompaniji The Walt Disney. Hodges, koja će zameniti trenutno aktivnu izvršnu direktorku Activisiona Claudine Naughton, “vodiće sve aspekte ljudskih resursa”.


“Ne mogu da zamislim bolju osobu koja bi se pridružila našem timu i pomogla nam da vodimo našu stalnu posvećenost inkluzivnom radnom mestu”, rekao je u saopštenju izvršni direktor Activision Blizzard Bobby Kotick. “Julie je iskusan lider koji nam je potreban da bismo bili najinspirativnija, pravična i imitirana zabavna kompanija na svetu.”


“Radna snaga u kojoj se svi osećaju cenjenim ključna je za uspeh našeg poslovanja, kao i okruženje od poverenja, angažovano i sigurno koje podstiče kreativnost i inovativnost i u kojem svi zaposleni mogu napredovati”, rekla je ona. “Za to su potrebni zajednički napori i radujem se što ćemo podržati raznolikost našeg talenta da okupimo naše ljude i nastavimo da stvaramo neverovatnu zabavu.”


Naravno, ovo je vezano za tužbu koju je podnelo kalifornijsko Odeljenje za pravično zapošljavanje gde se kompanija tereti za diskriminaciju i seksualno uznemiravanje.

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply