Šta je novo na Netflixu u 5. mesecu 2021. godine?

Šta je novo na Netflixu u 5. mesecu 2021. godine?

0

Ovaj mesec će biti dosta bogatiji što se tiče igara, ali i što se tiče filmova, serija i emisija.

Ako vas zanima šta možete zaigrati ovog meseca, tu listu možete pogledati ovde (https://www.respawn.ba/2021/05/01/sta-cemo-igrati-u-maju-2021/). Na Netflixu ovog meseca možete pronaći na desetine novih filmova i emisija. Postoji nešto za svakoga, a ja sam dole izdvojio par najzanimljivijih naslova za mesec maj.

1. Jupiter’s Legacy – 7. Maj

Počećemo sa adaptacijom komične serije Marka Milara. Prva generacija heroja održavala je svet bezbednim skoro čitav vek, a sada je njihovoj deci da nastave ovo. Ima potencijal I moglo bi biti dobro.

2. Money, Explained – 11. Maj

Kažu da novac pokreće svet. Trošimo ga, pozajmljujemo i štedimo. Ako se i vi borite sa novcem i finansijama, niste samo. Netflixova nova dokumentarna serija se bavi temom novca i sistema i objašnjava kako on (ne)funkcioniše.

3. Army Of The Dead – 21. Maj

Ne mogu a da ne izdvojim nešto sa zombijima. Nakon izbijanja zombija u Las Vegasu, grupa plaćenika odlučuje da opljačka ruševine kazina. Ovo je akcijski – horor.

4. Eden – 21. Maj

Hiljadama godina u budućnosti nema ljudi. Jedino roboti žive( ili bar oni tako misle) u metropoli zvanoj “Eden 3”. Jednog dana, dva poljoprivredna robota nalaze devojku i odluka koju su doneli je promenila sve. Eden je prvi Netflixov japanski originalni anime. Od  režisera Yasuhiro Iriea i dizajnera koncepta Toshihiro Kawamotoa nam dolazi ovaj anime i to samo za Netflix.